Galerijen

André Tassin

Fred Scholliers

Fred is onze ere-voorzitter en daarnaast ook actief bestuurslid van Volksdansgroep Reynout. Volskunst en volksdans legt hij graag vast via videomontages. Vandaar dat hij deze thema’s ook vaak fotografeert en dat ook zijn reizen dikwijls gepland zijn in functie van volkskunst.

Johan Naeyaert

Ik ben geboren en getogen in Oostende. Ik ben ooit beginnen fotograferen met een analoog toestel op mijn 15 jaar, Toen al had ik een voorliefde voor lege stranden en weidse landschappen. Een of andere vorm van water is nooit ver weg in mijn beelden. Na veel omzwervingen ben ik in Hamme terechtgekomen, toch een van de mooiste streken in België, met de Schelde, Durme en vlakbij de Dender. Toen heb ik mij eerder per toeval ingeschreven bij het PCVO met Jeffrey Van Daele als leraar. Dankzij die lessen heb mijn fotografie danig kunnen verfijnen en mijn ideeën beter kunnen uitbeelden.

Marc Michem

Myriam Van Den Abbeele

Patrick De Sager

Ik ben Patrick De Sager, Gehuwd en heb 4 kinderen. In 2008 ben ik ziek geworden en aan de dialyse gegaan, de professor van het UZ Gent vond dat ik een hobby moest doen . Heb ik cursus gevolgd in photoshop en fotografie. 2010 heb ik een transplantatie gehad van een nier. Ik 2018 heb ik de eerste keer kennis gemaakt met De Fotografische Kring Dendermonde

Piet Van Hoyweghen

Piet begon meer dan 15 jaar geleden fotografie te studeren. Hij volgde gedurende vijf jaar een cursus aan het volwassenonderwijs aan PCVOWD te Lokeren, waar hij ook nog een paar jaar de analoge donkere kamerfotografie beoefende. Sinds 2012 is hij lid van de Fotografische Kring. Piet fotografeert graag landschappen, architectuur (met aandacht voor gotische en romaanse kerken), zijn geboortestad en foto’s van zijn reizen, vaak naar Friesland.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.